Начало Новини Ден на детето в Регионална библиотека „Светослав Минков”
Ден на детето в Регионална библиотека „Светослав Минков” ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Сряда, 01 Юни 2016 16:04

На 01.06.2016 год. в Детски отдел на РБ „Св. Минков” – гр. Перник се проведе библиотечна презентация пред деца от втора група на ОДЗ „Родолюбче”.

Малчуганите се запознаха с това за какво служи библиотеката, какво могат да правят в нея, какви книги и периодични издания могат да намерят там. С интерес разгледаха предоставените им от библиотекарите енциклопедии за животните и околния свят, както и пъстрите детски списания и научиха как могат да станат читатели, как и защо книгите трябва да се пазят чисти и здрави.

По случай Деня на детето гостите бяха подготвили песнички и стихчета, които представиха пред домакините от библиотеката и това се превърна във вълнуващ момент не само за децата, но и за възрастните, които си припомниха своето детство. Емоционално изпълнената среща приключи с лакомства за малките и с обещанието да се видим пак.

Снимки

 

Ние използваме "бисквитки", за да може нашият сайт да функционира правилно, да персонализираме съдържанието в него и да предоставим функции за социалните мрежи и анализ на нашия трафик.

Политика за поверителност Приемам