Начало Новини „Чети с мен” в Регионална библиотека „Светослав Минков”
„Чети с мен” в Регионална библиотека „Светослав Минков” ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 06 Юни 2016 16:56

На 6 юни 2016 г. Регионална библиотека ”Светослав Минков” проведе среща с децата от ОДЗ ”Миньорче”, като по този начин подкрепи кампанията за насърчаване на четенето „Чети с мен”.

На срещата присъстваха преподаватели в градината, учители и ученици от ОУ „Св. Иван Рилски” и библиотекари. Учениците представиха театрализирана народна приказка и зарадваха малките деца с песни и игри. Те от своя страна ги поздравиха с кратка музикална програма и показаха своите знания за буквите.

Третото издание на националната кампания „Чети с мен“ ще се проведе на 11 юни в Пловдив по инициатива на държавния глава Росен Плевнелиев. Специален гост ще бъдепринцеса Лаурентин, посланик на ЮНЕСКО по въпросите на грамотносттаипредседател на фондация TheReadingandWriting. Президентът Плевнелиев, писатели, музиканти, артисти и политици, ще четат откъси от любими свои книги.

Снимки

 

Ние използваме "бисквитки", за да може нашият сайт да функционира правилно, да персонализираме съдържанието в него и да предоставим функции за социалните мрежи и анализ на нашия трафик.

Политика за поверителност Приемам