Начало Новини „Лятна читалня” в детска градина „Изворче” – гр. Перник
„Лятна читалня” в детска градина „Изворче” – гр. Перник ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 04 Октомври 2016 17:04

На 04.10.2016г. с посещение на библиотекари от РБ „Св.Минков” в детска градина „Изворче” – гр. Перник бе закрита станалата традиционна „Лятна читалня”, която библиотеката всяка година организира за най-малките си читатели.

Специален гост на празника на буквите бе детската поетеса от гр.Перник Цветана Бъчева. Тя представи пред малучганите най-новата си стихосбирка „Незабравки”, прочете им стихове както от нея, така и от някои от другите свои книги. Децата с интерес слушаха прекрасните стихове, посветени на детството и с удоволствие отговаряха на гатанките, които поетесата им задаваше. От своя страна възпитаниците на детската градина изненадаха г-жа Бъчева като рецитираха нейни стихове, които бяха научили, а след това поздравиха всички гости с песни, в съпровод на музикалния им педагог г-жа Нонка Кръстева, която бе написала песен по текст на поетесата.

Празникът на буквите завърши с много песни, снимки за спомен, цветя и подаръци. Библиотекарите почерпиха децата с бонбони и им подариха книжки. Всички се забавляваха много и се разделиха с очакване да се срещнат отново на следващата „Лятна читалня” догодина.

Снимки

 

Ние използваме "бисквитки", за да може нашият сайт да функционира правилно, да персонализираме съдържанието в него и да предоставим функции за социалните мрежи и анализ на нашия трафик.

Политика за поверителност Приемам