Начало Новини На „екскурзия” в Регионална библиотека ”Светослав Минков”
На „екскурзия” в Регионална библиотека ”Светослав Минков” ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Петък, 25 Ноември 2016 09:39

На 24.11.2016 г. група второкласници от ОУ „Св. Иван Рилски”, град Перник избраха да разгледат най-голямата библиотека на територията на област Перник.

Още в началото на обиколката децата се възхитиха от архитектурата на Двореца на културата, където се намира Регионална библиотека „Светослав Минков”. По детски впечатлени останаха и от „внушителния” брой книги, които виждаха на библиотечните стелажи. Любознателните второкласници посетиха всички отдели в библиотеката – Детски, Читалня, Краезнание, Изкуство, Заемна за възрастни и Комплектуване, обработка и каталози. Библиотекарите поднесоха информация за дейността и ресурсите на библиотеката на достъпен и разбираем за малчуганите език. Ръководителят на групата г-жа Елка Манева изрази увереност, че след като са запознати с възможностите на културната институция, учениците ще продължат да я посещават и за в бъдеще.

Снимки

 

Ние използваме "бисквитки", за да може нашият сайт да функционира правилно, да персонализираме съдържанието в него и да предоставим функции за социалните мрежи и анализ на нашия трафик.

Политика за поверителност Приемам