Начало Новини Детската поетеса Катерина Кирянова в Перник
Детската поетеса Катерина Кирянова в Перник ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Четвъртък, 30 Март 2017 11:15

Регионалната библиотека „Светослав Минков”организира среща с детската поетеса Катерина Киряновапо повод Международния ден на детската книга 2-ри април.

Авторката, заедно с библиотекарите от детския отдел на РБ „Светослав Минков” първо посетиха малчуганите от ДГ „Изворче”. Хлапетата бяха заинтригувани от занимателните стихчета на поетесата, която има издадени 20 книги специално за деца.
В конферентната зала на Двореца на културата Катерина Кирянова се срещна с първокласници от ОУ „Св. Иван Рилски” и малчуганите от група „Щурчета” от ДГ „Изворче”. Пред тях краеведът Нонка Кръстева представи издадените книжки на поетесата. Кирянова успя да завладее детската аудитория, като не само представи своите стихове, но пя и рисува пред децата. Тя е и автор на илюстрациите в издадените от нея книги. Специален поздрав към поетесата отправиха ученици от ПГОТ „Св. Иван Рилски”, които я изненадаха с огромен букет в знак на признателност за това, че тя е написала текста за химна на училището. Авторката им подари свои книги.

Снимки

 

Ние използваме "бисквитки", за да може нашият сайт да функционира правилно, да персонализираме съдържанието в него и да предоставим функции за социалните мрежи и анализ на нашия трафик.

Политика за поверителност Приемам