Начало Новини Фотоконкурс „Моята любима книга”
Фотоконкурс „Моята любима книга” ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Петък, 31 Март 2017 11:51

В месеца на Международния ден на детската книга - 2 априли Международния ден на книгата и авторското право - 23 април, Регионалната библиотека „Св. Минков” провокира четящите перничани да покажат любимото си четиво или книгата, променила живота им.

fotokonkurs2 Младите хора могат да покажат, че модерното селфи може да бъде направено и с книгата, която харесват. Други пък могат да изберат да запечатат интимния момент на четенето или пък самата най-любима книга.

Конкурсът няма възрастови ограничения, нито пък такива, свързани с начина на снимане. Най-добрите ще бъдат публикувани в уеб сайта и фейсбук страницата на РБ ”Св. Минков”, в местните медии и групи в социалните мрежи. Снимките могат да бъдат изпращани от 1 до 30 април 2017 г. по един от следните начини: на адрес гр. Перник, пл. „Кракра” 1, на имейл адрес Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или на място в Дворец на културата - Регионална библиотека „Св. Минков”, отдел „Изкуство”, като се посочат трите имена и телефон за връзка. Победителите ще бъдат обявени на 16 май 2017 г. Предвидени са награди за трите най-добри снимки от фотоконкурса.

 

Ние използваме "бисквитки", за да може нашият сайт да функционира правилно, да персонализираме съдържанието в него и да предоставим функции за социалните мрежи и анализ на нашия трафик.

Политика за поверителност Приемам