Начало Новини Фотоконкурса „Моята любима книга” спечели Бисер Янчев от Варна
Фотоконкурса „Моята любима книга” спечели Бисер Янчев от Варна ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 16 Май 2017 12:02

Първа награда от фотоконкурса на Регионална библиотека „Св. Минков”- „Моята любима книга” спечели Бисер Янчев Янев от Варна.

„Тайнството на книгата е снимката, с която участва. Той е снимал собствената си дъщеричка с нейната любима книга. Бисер Янчев не е професионален фотограф, но е печелил много престижни награди от различни конкурси. По думите му най - голямото му постижение е отличена негова снимка на паметника „Шипка” във фотоконкурс на Уикипедия за паметниците на културното наследство.

Втора награда е за Павел Денков, който се е снимал с любимия си роман „Пътеводител на галактическия стопаджия”. Третата награда си поделят Савина Михайлова и Клаудиа - Софи Георгиева Ставрева.

Цяла фотосесия за конкурса изпрати Савина Михайлова. Отличени са нейни две снимки - едната направена сред природата, а другата – на четящ малчуган.
Десетокласничката от ГПЧЕ „Симеон Радев” Клаудиа - Софи пък описа историята на своята снимка „След училище, на път за вкъщи, взех решението да се отбия в библиотеката да поуча, че вкъщи никога не се получава. Шмугнах се по коридорите между секциите и тогава между рафтовете открих това толкова приятно местенце. Столче сложено между книгите - стори ми се вълшебно! Трябваше да седна! Трябваше да запаметя момента!”- написа Клаудиа – Софи Георгиева.

Баби и майки изпратиха очарователни снимки на биберонковци с книжки, както и на четящи малки и по-големи деца. Най- много снимки изпрати Елена Димитрова, която освен фотос с любима книга изпрати множество черно-бели снимки от личния си архив.
Победителите във фотоконкурса получиха като награди хубави книги, а всички участници - грамоти. Регионална библиотека „Светослав Минков” благодари на всички участници за прекрасните снимки с книги.

Първа награда- Бисер Янчев - Тайнството на книгата

Първа награда - Бисер Янчев - Тайнството на книгата

Втора награда - Павел Денков

Втора награда - Павел Денков

Трета награда- Клаудиа - Софи Георгиева

Трета награда- Клаудиа - Софи Георгиева

Трета награда Савина Михайлова

Трета награда Савина Михайлова

Трета награда Савина Михайлова

Трета награда Савина Михайлова

 

Ние използваме "бисквитки", за да може нашият сайт да функционира правилно, да персонализираме съдържанието в него и да предоставим функции за социалните мрежи и анализ на нашия трафик.

Политика за поверителност Приемам