Начало Новини Лятна читалня в библиотеката
Лятна читалня в библиотеката ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Петък, 21 Юли 2017 11:22

В традиционното поред издание на „Лятна читалня” в Регионална библиотека „Светослав Минков” гостуваха деца от Обединения детски комплекс.

Те с интерес разгледаха заемната за възрастни, отделите по изкуство и краезнание и научиха как книгите стават библиотечни и какво се отбелязва в сигнатурата. В свои води те се почувстваха в детския отдел на библиотеката, където побързаха да си намерят интересни книги за вкъщи, като най-търсени бяха приказките на Ран Босилек. По-малките от тях си направиха първите читателски картони. Към групата се присъедини и малкият Гого, който беше дошъл с майка си. Въпреки, че от есента ще бъде в предучилищна група, малчуганът си направи читателски картон и си взе първите книжки, но на английски.

Библиотекарите, които с удоволствие посрещат малчуганите, бяха им подготвили и приятни изненади. В читалнята малките посетители се забавляваха с гатанки и анимация. Като подарък получиха книгоразделители.
Лятната читалня на пернишката библиотека ще продължи през август и септември с посещения в детските градини.

Снимки

 

Ние използваме "бисквитки", за да може нашият сайт да функционира правилно, да персонализираме съдържанието в него и да предоставим функции за социалните мрежи и анализ на нашия трафик.

Политика за поверителност Приемам