Начало Новини Лятна читалня в ДГ № 2 „Родолюбче”
Лятна читалня в ДГ № 2 „Родолюбче” ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 14 Август 2018 16:42

Продължават изнесените летни читални на Регионална библиотека „Светослав Минков”. На 14 авг. 2018 г. библиотекарите бяха при децата от ДГ „Родолюбче” , които посрещнаха гостите си с много песни.

Пътешествието из приказния свят на книгите започна с книжката „Кико без крила” на младата детска писателка Радостина Николова. Малчуганите бяха заинтригувани не само от историята за малкото кученце, но и от красивите илюстрации в книжката. Забавлението продължи със занимателни игри по рисуване и надпревара кой ще се справи най- добре. Всяко от децата получи като подарък книгоразделител, с който мама и тате да отбелязват прочетената книжка с приказки вкъщи. Изнесените читални на библиотеката са традиция през летния сезон. Въпреки, че работата на библиотеката с най-малките е целогодишна, срещите в летните читални са изключително приятни не само за децата, но и за библиотекарите.

Снимки

 

 

Ние използваме "бисквитки", за да може нашият сайт да функционира правилно, да персонализираме съдържанието в него и да предоставим функции за социалните мрежи и анализ на нашия трафик.

Политика за поверителност Приемам