Начало Новини Първо посещение в библиотеката
Първо посещение в библиотеката ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Петък, 12 Октомври 2018 09:42

Малките „Врабчета” от 1-ви „б” клас на ОУ „Св. Иван Рилски” направиха своето първото посещение в Регионална библиотека „Светослав Минков”.

Въпреки, че все още не знаят всички букви, малчуганите нямаха търпение да разгледат книжките. Те бяха впечатлени от големия брой книги, които видяха в заемната за възрастни и в детския отдел на библиотеката. Там разбраха как могат да станат читатели и като научат буквите, как да вземат първите си книжки.

Библиотекарите подариха на всяко едно дете свитък с „Молбата на книжката” и им пожелаха това да бъде първият текст, който да прочетат след като се научат да четат.

Обиколката в библиотеката на „Врабчетата” продължи в отдел „Краезнание” и в отдел „Изкуство”, а в голямата читалня с интересна мултимедия децата научиха какви са правилата в библиотеката. Как могат да станат читатели, колко книжки могат да вземат за вкъщи, след колко време да ги връщат и в какво състояние.

Снимки

 

Ние използваме "бисквитки", за да може нашият сайт да функционира правилно, да персонализираме съдържанието в него и да предоставим функции за социалните мрежи и анализ на нашия трафик.

Политика за поверителност Приемам