Начало Новини
Новини
Среща с детската писателка Зорница Иванова в Регионална библиотека „Светослав Минков” ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 17 Април 2018 18:10

Очарователната история на малката Мая и феята Розичка завладя четвъртокласниците от ОУ „Св. Иван Рилски”, които се срещнаха в Голямата читалня на библиотеката с детската писателка Зорница Иванова.

 
Фондация „Глобални библиотеки – България” финансира провеждането на обучения за библиотекари в Регионална библиотека „Светослав Минков” - Перник ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Четвъртък, 12 Април 2018 18:04

На 11, 12 и 13 април в обучителен център на Регионална библиотека „Светослав Минков” – Перник, се провежда обучение на библиотечни специалисти от Пернишка област на тема „Управление на Европейски проекти” с обучител Милена Драгова.

 
Маратон на четенето с писателя Славчо Чанев ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Сряда, 11 Април 2018 18:25

В Регионална библиотека „Светослав Минков” се проведе среща с писателя Славчо Чанев. Какво вдъхновява писателя да пише книги за деца, как се намират интересни истории, лесно ли се пише за деца - това бяха част от въпросите на четвъртокласници от ОУ „СВ. Иван Рилски”, които те зададоха на писателя.

 
„Да четем е лесно и интересно” в регионална библиотека „Светослав Минков” ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Сряда, 04 Април 2018 18:51

Второкласници от СУРИЧЕ „Д-р Петър Берон” посетиха библиотеката. Децата бяха в Детски отдел на библиотеката, където се запознаха с дейността му, с това как могат да станат читатели, какви книги и периодични списания могат да намерят там.

 
Творческа работилница „Книжки, който днес чете, голям и умен ще расте” ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 02 Април 2018 17:20

В Международния ден на книгата 2-ри април, библиотекари от Регионалната библиотека „Светослав Минков” гостуваха на децата от ДГ „Калина Малина” в кв. Проучване.

 
Тихомир Иванов и книгата му „Камино: Пътят на завръщането” в Перник ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Четвъртък, 22 Март 2018 18:41

Регионална библиотека „Светослав Минков” съвместно с Общински комплекс Дворец на културата организираха представянето на книгата „Камино: Пътят на завръщането” в Перник.

 
<< Начало < Предишна 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следваща > Край >>

Страница 20 от 46

Ние използваме "бисквитки", за да може нашият сайт да функционира правилно, да персонализираме съдържанието в него и да предоставим функции за социалните мрежи и анализ на нашия трафик.

Политика за поверителност Приемам