Начало Новини
Новини
Изложба на възпитаници на Ателието при Художествена галерия Перник ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Събота, 02 Юни 2018 11:47

Традиционна първоюнска изложба на възпитаниците на Ателието при Художествената галерия - Перник бе открита днес пред Детския отдел на Регионална библиотека „Светослав Минков”.

 
„Четенето – важно и вълнуващо“ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 21 Май 2018 18:49

В рамките на Националната библиотечна седмица, Регионална библиотека „Светослав Минков” посрещна второкласници и третокласници от VII ОУ „Г. С. Раковски”.

 
Ученици от СУРИЧЕ „Д-р Петър Берон” в Регионална библиотека „Светослав Минков” ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Сряда, 09 Май 2018 17:57

В Читалнята на библиотеката ученици от СУРИЧЕ „Д-р Петър Берон” научиха какви интересни материали, свързани с историята на град Перник и областта, се пазят в отдел „Краезнание”.

 
Дарение от издателство „МаК” и Фондация „Глобални библиотеки- България” ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 23 Април 2018 18:03

На 23 април Регионална библиотека „Светослав Минков” гр. Перник отбеляза Световния ден на книгата и авторското право със специално дарение от издателство „МаК” и Фондация „Глобални библиотеки- България”

 
Среща с детската писателка Зорница Иванова в Регионална библиотека „Светослав Минков” ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 17 Април 2018 18:10

Очарователната история на малката Мая и феята Розичка завладя четвъртокласниците от ОУ „Св. Иван Рилски”, които се срещнаха в Голямата читалня на библиотеката с детската писателка Зорница Иванова.

 
Фондация „Глобални библиотеки – България” финансира провеждането на обучения за библиотекари в Регионална библиотека „Светослав Минков” - Перник ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Четвъртък, 12 Април 2018 18:04

На 11, 12 и 13 април в обучителен център на Регионална библиотека „Светослав Минков” – Перник, се провежда обучение на библиотечни специалисти от Пернишка област на тема „Управление на Европейски проекти” с обучител Милена Драгова.

 
<< Начало < Предишна 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Следваща > Край >>

Страница 21 от 48

Ние използваме "бисквитки", за да може нашият сайт да функционира правилно, да персонализираме съдържанието в него и да предоставим функции за социалните мрежи и анализ на нашия трафик.

Политика за поверителност Приемам